Κληρωση Κυπελλου / Πανελλήνιο Εφήβων: ΠΑΟΚ-Ηράκλειο 81-68 | ΕΚΑΣΘ

Κληρωση Κυπελλου / Πανελλήνιο Εφήβων: ΠÎ'ΟΚ-Ηράκλειο 81-68 | ΕΚÎ'ΣΘ. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Τα παιχνίδια θα είναι διπλά. Δεν έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα. Με λεβαδειακό ο ολυμπιακός, με λάρισα ο παοκ, . Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, .

Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Στις 12:00 η κλήρωση, με var και διπλά παιχνίδια. Τα παιχνίδια θα είναι διπλά. Δεν έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα. Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση των «16» του κυπέλλου.

Ο λεβαδειακός θα είναι ο αντίπαλος του ολυμπιακού στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της πέμπτης (18/11). sportsthea: Î
sportsthea: Î"ΥΝÎ'ΤΕΣ "ÎœÎ'ΧΕΣ" ΣΤÎ' ΗΜΙΤΕΛΙΚÎ' ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση των «16» του κυπέλλου. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Παρακολουθείστε μέσω live streaming από τα γραφεία της επο την κλήρωση για την 6η φάσης του κυπέλλου ελλάδας, με τους αγώνες να είναι διπλοί . Στις 12:00 η κλήρωση, με var και διπλά παιχνίδια. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Ο λεβαδειακός θα είναι ο αντίπαλος του ολυμπιακού στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της πέμπτης (18/11). Με λεβαδειακό ο ολυμπιακός, με λάρισα ο παοκ, . Θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο από τους «μεγάλους» θα είναι η φάση των «16» του κυπέλλου ελλάδας.

Τα παιχνίδια θα είναι διπλά.

Στις 12:00 η κλήρωση, με var και διπλά παιχνίδια. Ο λεβαδειακός θα είναι ο αντίπαλος του ολυμπιακού στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της πέμπτης (18/11). Δεν έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο από τους «μεγάλους» θα είναι η φάση των «16» του κυπέλλου ελλάδας. Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση των «16» του κυπέλλου. Τα παιχνίδια θα είναι διπλά. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Παρακολουθείστε μέσω live streaming από τα γραφεία της επο την κλήρωση για την 6η φάσης του κυπέλλου ελλάδας, με τους αγώνες να είναι διπλοί . Με λεβαδειακό ο ολυμπιακός, με λάρισα ο παοκ, .

Τα παιχνίδια θα είναι διπλά. Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση των «16» του κυπέλλου. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Ο λεβαδειακός θα είναι ο αντίπαλος του ολυμπιακού στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της πέμπτης (18/11). Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, .

Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Καλά Χριστούγεννα ! Χρόνια Πολλά ! | ΕΚÎ'ΣΘ
Καλά Χριστούγεννα ! Χρόνια Πολλά ! | ΕΚÎ'ΣΘ
Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Παρακολουθείστε μέσω live streaming από τα γραφεία της επο την κλήρωση για την 6η φάσης του κυπέλλου ελλάδας, με τους αγώνες να είναι διπλοί . Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση των «16» του κυπέλλου. Ο λεβαδειακός θα είναι ο αντίπαλος του ολυμπιακού στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της πέμπτης (18/11). Τα παιχνίδια θα είναι διπλά. Δεν έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Με λεβαδειακό ο ολυμπιακός, με λάρισα ο παοκ, .

Στις 12:00 η κλήρωση, με var και διπλά παιχνίδια.

Δεν έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα. Παρακολουθείστε μέσω live streaming από τα γραφεία της επο την κλήρωση για την 6η φάσης του κυπέλλου ελλάδας, με τους αγώνες να είναι διπλοί . Τα παιχνίδια θα είναι διπλά. Με λεβαδειακό ο ολυμπιακός, με λάρισα ο παοκ, . Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση των «16» του κυπέλλου. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο από τους «μεγάλους» θα είναι η φάση των «16» του κυπέλλου ελλάδας. Στις 12:00 η κλήρωση, με var και διπλά παιχνίδια. Ο λεβαδειακός θα είναι ο αντίπαλος του ολυμπιακού στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της πέμπτης (18/11). Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, .

Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο από τους «μεγάλους» θα είναι η φάση των «16» του κυπέλλου ελλάδας. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση των «16» του κυπέλλου. Δεν έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα.

Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Το πλήρες πρόγραμμα ΠÎ'ΜΠÎ'ΙÎ
Το πλήρες πρόγραμμα ΠÎ'ΜΠÎ'ΙÎ"ΩΝ «2ος ΟΜΙΛΟΣ» (Ημερομηνία-Ώρα
Στις 12:00 η κλήρωση, με var και διπλά παιχνίδια. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Παρακολουθείστε μέσω live streaming από τα γραφεία της επο την κλήρωση για την 6η φάσης του κυπέλλου ελλάδας, με τους αγώνες να είναι διπλοί . Ο λεβαδειακός θα είναι ο αντίπαλος του ολυμπιακού στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της πέμπτης (18/11). Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Δεν έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα. Με λεβαδειακό ο ολυμπιακός, με λάρισα ο παοκ, . Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση των «16» του κυπέλλου.

Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, .

Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση των «16» του κυπέλλου. Θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο από τους «μεγάλους» θα είναι η φάση των «16» του κυπέλλου ελλάδας. Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Στις 12:00 η κλήρωση, με var και διπλά παιχνίδια. Παρακολουθείστε μέσω live streaming από τα γραφεία της επο την κλήρωση για την 6η φάσης του κυπέλλου ελλάδας, με τους αγώνες να είναι διπλοί . Αεκ, άρης, βόλος νπσ, ιωνικός, . Ο λεβαδειακός θα είναι ο αντίπαλος του ολυμπιακού στη φάση των 16 του κυπέλλου ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της πέμπτης (18/11). Δεν έβγαλε ντέρμπι η κληρωτίδα. Με λεβαδειακό ο ολυμπιακός, με λάρισα ο παοκ, . Τα παιχνίδια θα είναι διπλά.

Κληρωση Κυπελλου / Πανελλήνιο Εφήβων: ΠΑΟΚ-Ηράκλειο 81-68 | ΕΚΑΣΘ Κληρωση Κυπελλου / Πανελλήνιο Εφήβων: ΠΑΟΚ-Ηράκλειο 81-68 | ΕΚΑΣΘ Reviewed by Peter Stephenson on November 18, 2021 Rating: 5

No comments